Sisteme Fröling

Cazanul S4 Turbo
Combustibil: lemn de foc
Putere: 15 - 60 kW

S4 Turbo vă oferă posibilitatea arderii lemnului de foc cu lungimi de până la jumătate de metru chiar de la o putere de 15 kW. Fröling dezvoltă în continuare camera de ardere cilindrică verificată în practică, stabilind noi standarde. Construcţia robusta şi materialele de calitate utilizate la camera de ardere pentru temperaturi înalte permit cicluri service la perioade lungi.

Alimentaţi cazanul, aprindeţi focul, închideţi usa şi asta-i tot. Încălzirea cu noul S4 Turbo de la Fröling este floare la ureche! Dacă totuşi vă doriţi încă mai multa uşurinţă în operare, dispozitivul opţional de aprindere automată vă va oferi perfecţiunea.

Ventilatorul de evacuare a gazelor arse, controlat în turaţie asigură în mod constant o combustie de înaltă calitate, sistemul special de extragere a gazelor carbonizate previne orice scăpare de fum chiar şi în cazul realimentării. WOS inclus! Mânerul poate fi montat pe stânga sau pe dreapta pentru o curăţare uşoară şi eficientă a suprafeţelor de transfer termic, din exterior, pentru menţinerea unui randament maxim.

Fröling ţinteşte mai departe prin lansarea noului sistem de control S 3200. Unitatea de control este optimizată pentru a satisface toate exigenţele şi împreună cu un ecran cu unghi reglabil asigură transmiterea clară a tuturor parametrilor de control.

Meniul intuitiv asigură uşoara exploatare a sistemului. Selectarea funcţiilor importante de încălzire şi preparare a apei calde este simplă utilizând tastele funcţionale. Sistemul BUS Fröling permite instalarea foarte uşoară a modulelor de extensie în orice locaţie astfel asigurăm lungimi minime de cabluri electrice.

Consola de cameră RBG 3200 vă oferă posibilitatea vizualizării tuturor parametrilor chiar din sufrageria Dvs. Este foarte uşor să consultaţi toţi parametri importanţi şi mesajele de stare şi să schimbaţi setările cu doar o apăsare de buton.

Înapoi la soluții de încălzire...